Robert Korošec - Oracle Slovenija se že več  kot 20 let ukvarja z administracijo in uporabo različnih  baz podatkov.  Od leta 1999 je zaposlen v podjetju Oracle Software, kjer dela na področju svetovanja pri uporabi Oracle baze podatkov ter drugih tehnologij, povezanih z  analizo podatkov. Njegovo področje dela obsega tudi Oracle Exadata integriran sistem ter  Oracle Linux in Oracle Virtual Machine.

Bojan Vrhovnik - Microsoft Slovenija se z razvojem aplikacij ukvarja že desetletje. Pričel je v javanskem svetu, se ukvarjal s spletnimi aplikacijami, razvijal na bančnih in ERP sistemih, vmes predaval o razvijanju z Microsoft tehnologijami in na ta način delil svojo strast v slovenski skupnosti razvijalcev. Kmalu se je pridružil ekipi Microsoft DX Slovenija, kjer deluje kot strokovnjak za razvijalske tehnologije.

Oton Mikek - FMC se že več kot desetletje ukvarja z odprtokodnimi rešitvami, protivirusnimi zaščitami ter virtualizacijo. V letu 2015 se je pridružil skupini FMC, kjer deluje kot vodja področja za podatkovne centre.

Grega Bremec - Softergee se z odprto kodo na tak ali drugačen način ukvarja že skoraj dve desetletji, vse odkar je prvič ugotovil, da bi rad med peko CDjev počel še kaj drugega kot čakal. Spoznavanje aplikacij in vedno novih načinov kako jih pripraviti, da bi med seboj sodelovale, je nato postalo zabavnejše od programiranja, vseeno pa je ostal zvest svetovanju razvijalcem in mu dodal tehnično koordinacijo administratorskih bojnih enot. V zadnjih letih precej potuje in predava, predvsem tečaje v zvezi z razvojem integracij, poslovne logike v Javi EE, podatkovnimi zbirkami in načrtovanjem in upravljanjem odprtokodnih okolij v oblaku.

Jernej Potočnik - KVALI.DAT je svetovalec na področju sistemov vodenja kakovosti in sistemov upravljanja varovanja informacij. Izpit za vodilnega presojevalca je opravil na centru Portsmouth Management Center v Veliki Britaniji. Sodeloval je na presojah sistemov kakovosti v številnih slovenskih podjetjih, med drugim tudi na skupnih presojah s tujimi certifikacijskimi organi. Je soavtor knjige ISO 9001 - iz teorije v prakso. V letu 2007 je uspešno zaključil tečaj za vodilnega presojevalca sistemov upravljanja varovanja informacij ISO/IEC 27001 ter sodeloval na projektih vzpostavitve in certificiranja sistemov upravljanja varovanja informacij v večih slovenskih podjetjih. Je tudi avtor programske opreme za podporo izvedbi ocene tveganj.

Roman Tomašič - 3 GEN se je ekipi 3GEN pridružil leta 2002, kot sistemski administrator za Linux operacijske sisteme in Oracle Application Server. V podjetju skrbi za načrtovanje in povezljivost strežnikov z diskovnimi in mrežnimi podsistemi, od leta 2011 naprej pa se ukvarja z vzdrževanjem in optimizacijo RedHat Enterprise virtualizacije.

Davor Guttierrez - 3 GEN je svojo strokovno kariero posvetil operacijskim sistemom Unix/Linux in odprtokodnim rešitvam. Njegove reference na tem področju obsegajo poglobljeno poznavanje UNIX in Linux operacijskih sistemov različnih proizvajalcev, kar pomeni namestitve, upravljanje, vzdrževanje in načrtovanje visoko razpoložljivih združljivostnih rešitev v heterogenih sistemih. Pridobil je certfikate RHCE, Novell CLE in Novell CNI. Od leta 2000 dalje sodeluje na različnih konferencah, izobraževanjih, tečajih in delavnicah kot predavatelj, kjer posreduje svoje bogato znanje in izkušnje.

© 2015 3 GEN d.o.o. Kontakt